1. KOÇ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ
  2. HABERLER

Gamma Knife Radyocerrahisi Alanında Dünyadaki İlk Mükemmeliyet Merkezi Oldu

Koç Üniversitesi Hastanesi’nde bulunan Gamma Knife Merkezi, Uluslararası Stereotaktik Radyocerrahi Derneği tarafından dünyadaki “İlk Mükemmeliyet Merkezi” seçildi. Gamma Knife Merkezi, radyocerrahi alanında Doğu Avrupa, Kuzey Afrika, Balkanlar ve Orta Doğu’daki Gamma Knife konusunda gözlem, eğitim ve kurs gereksinimi olan yerli ve yabancı doktorlarla fizikçilere eğitim üssü olarak konumlanacak.

Koç Üniversitesi Hastanesi’nde hizmet veren Gamma Knife Merkezi, radyocerrahi alanında Uluslararası Stereotaktik Radyocerrahi Derneği tarafından dünyadaki “İlk Mükemmeliyet Merkezi” olarak ilan edildi. Gamma Knife Radyocerrahisi alanında Doğu Avrupa, Kuzey Afrika, Balkanlar ve Orta Doğu’daki Gamma Knife konusunda gözlem, eğitim ve kurs gereksinimi olan yerli ve yabancı doktorlarla fizikçilere eğitim üssü olarak hizmet verecek. İlgili sertifika, Milano’da gerçekleşen Uluslararası Stereotaktik Radyocerrahi Derneği Kongresi’nde, Uluslararası Stereotaktik Radyocerrahi Derneği Eski Başkanı Ian Paddick tarafından verildi.