1. KOÇ ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ
  2. HABERLER

Koç Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi “Prof. Dr. Münci Kalayoğlu Organ Nakli Merkezi”Adıyla Hizmet Vermeye Devam Edecek


image-2

 
Koç Üniversitesi Hastanesi’nde Prof. Dr. Münci Kalayoğlu mentorluğunda kurulan Organ Nakli Merkezi, yeni ismiyle “Prof. Dr. Münci Kalayoğlu Organ Nakli Merkezi” olarak hizmet vermeye devam edecek. Merkezde, Türkiye’de organ nakli denildiğinde akla gelen ilk isim olan Prof. Dr. Münci Kalayoğlu önderliğinde, son teknolojik gelişmeler ve modern cerrahi tekniklerle başarılı operasyonlara imza atılmaya devam edilecek.
 

banner

 
Kurulduğu ilk günden bu yana hastalarına güncel bilgi ve teknolojiyi kullanarak klinik alanda uluslararası standartlarda eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve sağlık hizmeti sunan Koç Üniversitesi Hastanesi, organ nakli merkezinin isminde değişikliğe gitti. Koç Üniversitesi Hastanesi Organ Nakli Merkezi bundan sonra “Prof. Dr. Münci Kalayoğlu Organ Nakli Merkezi” olarak hizmet vermeye devam edecek. Koç Üniversitesi Hastanesi “Prof. Dr. Münci Kalayoğlu Organ Nakli Merkezi”nin tanıtımı, Prof. Dr. Münci Kalayoğlu ile ailesi ve yakın arkadaşları, Koç Healthcare CEO’su Dr. Erhan Bulutcu, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şükrü Dilege, Koç Üniversitesi Rektör Vekili Zeynep Gürhan Canlı ve Koç Üniversitesi Hastanesi Medikal Direktörü ve Başhekimi Erdal M. Aksoy’un katıldığı bir etkinlikle yapıldı.
 

image-1