Koç Üniversitesi Hastanesi Üreme Tıbbı ve Tüp Bebek Merkezi; deneyimli ve alanında söz sahibi ekibi, güncel teknolojik altyapısı ve yüksek başarı oranları ile ülkemizin önde gelen merkezleri arasında yer alıyor.

Merkezimizdeki faaliyetler, tanıdan tedavinize uzanan tüm süreçlerde bilimsel olarak etkinliği kanıtlanmış güncel yaklaşımlar ve etik değerler rehberliğinde gerçekleştiriliyor. Ekibimiz, başarıya katkısı olabilecek tüm imkân ve seçenekleri sunarken, faydası gösterilmemiş yaklaşımlardan daima uzak duruyor.

Merkezimize başvuran her çifte, kendi bireysel durumlarına uygun tedavi seçeneklerinin tamamını sunuyoruz. Bu seçenekler, basit bir izlemden en komplike cerrahi girişimlere, yumurtlama tedavisinden mikroenjeksiyona uzanabiliyor. Başvuran her çiftin en kısa zamanda, en az girişimle çocuk sahibi olması öncelikli hedefimizi oluşturuyor.

Uluslararası deneyime sahip ve üreme sağlığı alanında dünyaca bilinen isimleri barındıran ekibimiz, uluslararası hakemli dergilerde yayınlanan 200’e yakın bilimsel çalışmasıyla, sadece merkezimizdeki değil tüm dünyadaki hastaların bakımına istikrarlı olarak katkı sağlıyor.

Klinik, laboratuvar, hasta bakım ve hasta ilişkileri ekiplerimiz uyum içinde işbirliği yapıyor ve başvuran çiftlerimizin tedavileri süresince kendilerini güvende ve huzurlu hissetmeleri için özenle çalışıyor. Tedavinizin tüm aşamalarında sizin görüşlerinizi dinlemeye, süreçler ve kararlar hakkında sizlere ayrıntılı bilgi aktararak sizin de katılımınızı teşvik etmeye gayret ediyoruz.

Laboratuvarımız, her zaman en son teknolojiye sahip ekipmanlarla güncelleniyor. Daha önemlisi, deneyimli ve ileri düzey tüm işlemleri başarıyla yapabilen bir ekip tarafından yürütülüyor.

Bir tüp bebek merkezi olmanın ötesinde, Türkiye’nin en iyi üniversite hastanelerinden birinin parçası olarak, hastamızın ihtiyaç duyması halinde her branştan görüş ve tıbbi/teknik destek alabiliyoruz.

Kliniğimizde, fertilite danışmanlığı, yumurta uyarılması ve aşılama (ovulasyon indüksiyonu ve intrauterin inseminasyon), tüp bebek (in vitro fertilizasyon/intrasitoplazmik sperm enjeksiyonu) gibi rutin tedaviler dışında embriyo transferi öncesi genetik tanı (preimplantasyon genetik tanı), yumurta ve yumurtalık dokusunun dondurulması (oosit ve over dokusunun kryoprezervasyonu) ile doğurganlık şansının korunması gibi seçenekler de sunuyoruz.

Saydığımız bütün bu faktörlerin katkısıyla, dünyanın önde gelen ve uzun süredir çalışan merkezleriyle benzer hatta daha yüksek başarı oranlarına ve hasta memnuniyetine sahip bir klinik olarak başarı çıtamızı daima daha yükseğe taşımayı hedefliyoruz.