Hiperbarik Oksijen Tedavisinin Estetik Uygulamalardaki Rolü Nedir?

Koç Üniversitesi Hastanesi tek kişilik basınç odalarıyla kişiye özel, hijyenik ve konforlu bir ortamda hiperbarik oksijen tedavisi sunmaktadır.

Estetik ve kozmetik amaçlı uygulamalar sonrası gelişen dolaşım bozukluğu, yara ve enfeksiyon gibi istenmeyen durumlarda, hiperbarik oksijen tedavisi etkili ve başarılı bir tedavi sağlamaktadır.

Koç Üniversitesi Hastanesi, tek kişilik basınç odalarıyla kişiye özel, hijyenik ve konforlu bir ortamda hiperbarik oksijen tedavisi sunmaktadır.

Saç ekimi operasyonu, dolgu uygulamaları, karın germe ve meme estetiği gibi uygulamaların başarı şansını artırmaktadır.

Estetik ve kozmetik uygulamalar sonrası istenmeyen herhangi bir sonuçla karşılaştığınızda, en kısa sürede hiperbarik oksijen tedavisi için başvurun.