1. ANASAYFA
  2. MERKEZLERİMİZ
  3. ESTETİK CERRAHİ VE KOZMETİK DERMATOLOJİ

ESTETİK CERRAHİ VE KOZMETİK DERMATOLOJİ

Koç Üniversitesi Hastanesi Estetik Cerrahi ve Kozmetik Dermatoloji Merkezi, size aynada ve diğerlerinin gözünde ışıl ışıl, aydınlık, fit, yaşınızı geriye saran, çekici ve hoş bir “görünüm” sunmayı amaçlıyor.

Üstün teknolojik donanımı ve her biri uluslararası saygınlığa sahip, alanında deneyimli uzmanlar, fiziksel görünüşünüzde istediğiniz sonuca kavuşmanız için bir araya geliyor. Ancak sağlıklı bir bedenin estetik ve güzel görüneceği birinciyle uzmanlarımız, sadece estetik problemleri değil; görünmeyen ama görünümü etkileyebilen sağlık sorunlarını da tedavi etmek için çalışıyor. Merkezimizde taleplerinizi özenle dinleyen uzmanlarımız, deneyim ve bilgilerine dayanan gözlem ve önerilerini de paylaşarak, sadece size özel çözümler sunuyor. Seçilecek uygulama ve yöntemler, sıklıkla başvurulan şablonlara göre değil, kişinin ihtiyaçlarına uygun olarak planlanıyor.

Koç Üniversitesi Hastanesi Estetik Cerrahi ve Kozmetik Dermatoloji Merkezimizde, uzman doktorlara eğitimler veren, engin deneyim ve bilgiye sahip plastik cerrahlar ve dermatologlar, en doğru dokunuşlarla, en çarpıcı sonuçlara ulaşmak amacıyla sizin için birlikte çalışıyor. Doğuştan ya da bir travmadan kaynaklanan şekil bozukluklarını veya yaş almaya ya da diğer dış etkenlere bağlı sorunları azaltmak veya gidermek, izleri en iyi hale getirmek, sizi en iyi yansıtacak görünüme kavuşturmak için birlikte çözüm üretiyorlar.

İhtiyacınız olan veya istediğiniz tüm fiziksel değişikliklerde; cildinizde, yağ doku veya kemik dokuda gereken cerrahi operasyonlar için teknolojik imkanlar sayesinde mümkün olan en hızlı iyileşme süresini sunan cerrahi uygulamalar ya da cerrahi müdahaleye ihtiyaç bırakmayan en güncel yöntem ve teknikler Estetik Cerrahi ve Kozmetik Dermatoloji Merkezi’nin çok özel çalışma alanını oluşturuyor.